Kurs: Izrada WEB CV-ja

Cilj kursa "WEB CV"

web-cv

Cilj kursa je priprema polaznika za efikasan ulazak na tržište rada sa akcentom na sve popularniji način prezentovanja CV-a putem Web sajta. Polaznici će nakon kursa biti osposobljeni da samostalno kreiraju svoj WEB CV sa svim pretećim sadržajima. Ovaj moderni pristup izrade CV-ja smanjiće se neizvesnost čekanja na poziv za intervju jer će regruteri skeniranjem dobro pripremljenog i kreativno osmišljenog CV-a veoma brzo doneti zaključak o kontaktiranju kandidata.
Sa druge strane, dobro kreiran WEB CV omogućava poslodavcima da selektuju kandidate iako nisu nigde konkurisali za posao. Na ovaj način kandidati povećavaju vidljivost svojih biografija svim potencijalnim poslodavcima.

Detaljnije o kursu

WEB CV je najbolji način da kandidati promovišu sebe, prikažu se neograničenom broju potencijalnih poslodavaca i budu dostupni 24 časa. Koristeći moć Web aplikacija kurs nudi sticanje veština izrade kreativnog CV-a kojim će se polaznici, potencijalni kandidati izdvojiti iz mase klasično napisanih CV-jeva. Polaznici će imati priliku da nauče kako da registruju svoje Internet domene, savladaju osnovne elemente HTML-a i CSS-a koji će im pomoći da kreiraju svoj lični profil i reklamiraju sebe na WEB-u. Upoznaće se sa tehnikama izrade Web CV-a, a poseban akcenat će biti na pisanju sadržaja na način da izdvoje najbitnije informacije o svom profesionalnom razvoju, sve u cilju da ih regruteri prepoznaju u masi i pozovu na intervju.Koje su prednosti kursa?

Osnovna prednost kursa je u tome što će polaznici naučiti kako da postanu vlasnici svog Web CV-a primenom osnovnih elemenata XTML i CSS programskih jezika. Mnogi sajtovi nude gotove aplikacije za izradu Web CV-a, ali uz uslov da se CV kreira na njihovim portalima čime se gube prava vlasništva nad istima. To nadalje uslovljava prenošenje prava korišćenja ličnih podataka na vlasnika sajta kao i na ograničene mogućnosti za editovanje CV-a. Takođe, zahvaljujući iskustvu HR stručnjaka polaznici će se upoznati sa celokupnom procedurom selekcije i regrutacije kadrova,kao i sa preporukama za pisanje kvalitetnog CV-a, koji će ih osloboditi strahova i neizvesnosti prilikom konkurisanja za posao.

Kome je kurs namenjen?

 • Onima koji žele da unaprede tehnike izrade CV-a i budu konkurentni na tržištu rada
 • Srednjoškolcima završnih godina ili svršenim srednjoškolcima koji žele da se zaposle
 • Roditeljima koji žele da pomognu deci u procesu zapošljavanja kroz pravilno predstavljanje poslodavcu
 • Studentima završnih godina ili svršenim srednjoškolcima koji žele da se zaposle
 • Svima koji se pitaju da li je njihov CV razlog zašto ih regruteri ne pozivaju na intervju

Cena kursa po polazniku:
5.500 dinara

Datum održavanja kursa:
23. decembar 2017.

* Sve navedene cene važe za grupu od 6-8 polaznika
* Plaćanje može biti u celosti ili na mesečne rate, a vrši u dinarima po prodajnom kursu evra Banca Intesa na dan izdavanja uplatnice ili računa.
* Kurs se održava 2x3 časa nedeljno u poslepodnevnim terminima (u dogovoru sa grupom)
* Datum održavanja kursa možete pogledati ovde
* Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre kursa. Polaznici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na kursu, biće u prilici da pošalju nekog drugog kao svoju zamenu, u suprotnom nemaju mogućnost povraćaja novca. Zadržavamo pravo da otkažemo kurs i u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Slanjem ove prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni.

Sadržaj kursa

 • 09:00 – 10:30
  • Upoznavanje sa osnovnim načelima izrade CV-a;
  • Kako HR menadžer vrši pregled informacija iz CV-a;
  • Kako napisati dobar CV u skladu sa otvorenom radnom pozicijom;
  • Praktičan rad i diskusija o postojećim CV-jevima polaznika.
  • Predavač: Olivera Bugarinović, HR menadžer
 • 10:30 - 10:40 Pauza
 • 10:40 - 13:10
  • Upoznavanje sa tehnikama izrade WEB CV-a;
  • Upoznavanje sa elementima jezika HTML i CSS;
  • Praktičan primer izrade Web CV-a.
  • Predavač: Nikola Mihajlović, IT stručnjak
 • 13:10 - 13:40 Pauza za lagani obrok
 • 13:40 – 15:00
  • Načini registracije Internet domena; Načini registracije Internet hostinga;
  • Načini registracije Internet domena; Načini registracije Internet hostinga;
  • Praktičan rad sa polaznicima na izradi njihovih WEB CV-a
  • Mentori: Olivera Bugarinović i Nikola Mihajlović

Šta misle naši polaznici

Upoznajte predavače

olivera-bugarinovic

Olivera Bugarinović

Olivera Bugarinović je master ekonomije. Svoju profesionalnu karijeru započela je na Beogradskoj berzi gde je radila 13 godina gradeći svoju karijeru na raznim funkcijama. Radne pozicije na mestima operatera, brokera, marketing stručnjaka, edukatora i sales menadžera donele su joj veliko iskustvo sa ljudima. Od rođenja data, a poslom razvijena ljubav prema ljudskim resursima postepeno je prerasla u profesiju i funkciju HR menadžera koju danas uspešno obavlja u IT kompaniji TeleTrader. Za nju polaznici kažu da je vedrog duha, iskrena, otvorena i spremna da svakome posveti maksimalnu pažnju. Svoja iskustva rado deli sa polaznicima zbog čega su joj predavanja veoma posećena.

nikola

Nikola Mihajlović

Nikola Mihajlović je diplomirao elektrotehniku i računarstvo u užoj oblasti Internet tehnologija. Radi u visokom obrazovanju i učestvuje u realizaciji predmeta iz Web dizajna, Web programiranja i drugih Web orijentisanih jezika. Profesionalno se bavi programiranjem i radom na projektima za IT kompanije. Veoma je posvećen struci zbog čega teži kontinuiranom usavršavanju na raznim konferencijama, sajmovima ali i stručnim obukama u novim tehnologijama. Za njega polaznici kažu da sa njim brzo prođe čas. Na krativan način približava polaznicima nepoznate pojmove tako da ih sa lakoćom savldavaju što im omogućava da brže u bolje napreduju u radu.