Naši predavači

Upoznajte predavače

kojic

Dr Nenad Kojić, prof.

Diplomirao je i doktorirao na Elektrotehničkom fakultetu. Član je domaćih društava „Etran“ i „Telekomunikacije“, kao i grupe za digitalnu obradu slike, telemedicinu i multimediju Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Već 10 godina unazad je recezent radova domaće konferencije „TELFOR“. Podjednako je angažovan u formalnom obrazovanju kao i na realnim projektima IT kompanija. Stručnjak je za prekvalifikaciju u zanimanja: Grafički Web dizajner, Front-End Developer i Back-End Developer. Za njega polaznici kažu da je čovek koji neguje pozitivan stav, ume da prenese znanje na jednostavan način, detaljan je u radu, prati sposobnosti svakog polaznika i izvlači najbolje potencijale iz njih.

Olivera Bugarinović

Olivera Bugarinović

Olivera Bugarinović je master ekonomije. Svoju profesionalnu karijeru započela je na Beogradskoj berzi gde je radila 13 godina gradeći svoju karijeru na raznim funkcijama. Radne pozicije na mestima operatera, brokera, marketing stručnjaka, edukatora i sales menadžera donele su joj veliko iskustvo sa ljudima. Od rođenja data, a poslom razvijena ljubav prema ljudskim resursima postepeno je prerasla u profesiju i funkciju HR menadžera koju danas uspešno obavlja u IT kompaniji TeleTrader. Za nju polaznici kažu da je vedrog duha, iskrena, otvorena i spremna da svakome posveti maksimalnu pažnju. Svoja iskustva rado deli sa polaznicima zbog čega su joj predavanja veoma posećena.

Milanko Kragovic

Mr Milanko Krgović

Mr Milanko Kragović diplomirao i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Profesionalno se bavi programiranjem više od 15 godina. Polje njegove ekspertize su programski jezici Java, C#,C++,C# napredni i ASP net. Za njega polaznici kažu da je autioritet i da ne dozvoljava kompromise na uštrb znanja što ga čini velikim profesionalcem u poslu. Ima jako mnogo stečenog i korisnog znanja koje ne voli da rasipa već da podeli sa polaznicima koji se opredele za kurs kod njega.

 

Slobodan Cabarkapa

Slobodan Čabarkapa

Slobodan Čabarkapa je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Radi na projektima koje zahtevaju stručno znanje iz objektno orijentisanog programiranja, programiranja za Android i Linux-a. Profesionalno se bavi programiranjem više od 10 godina. Za njega polaznici kažu da je vedrog duha, pun energije i volje da im prenese svoje dugogodišnje iskustvo i znanje na prijatan i razumljiv način. Nijedan čas sa njim nije monoton što polaznike motiviše da budu istrajni u radu i steknu znanje koje im je potrebno.

milena

Milena Vesić

Milena Vesić je diplomirala na Visokoj školi strukovnih studija za informacione i komunikacione tehnologije u Beogradu. Kontinuirano iskustvo stiče u radu na projektima koji se odnose na Web dizajn, PHP i Web programiranje što je čini pravom osobom za predavača na ovim kursevima. Za nju polaznici kažu da ume da izvuče suštinu i na jasan i razumljiv način ih uvede u svet Web programiranja.

danijela

Danijela Nikitin

Danijela Nikitin je diplomirala na Visokoj školi strukovnih studija za informacione i komunikacione tehnologije u Beogradu. Njene veštine su usmerene ka sledećim programskim jezicima: HTML, CSS, JavaScript, Jquery, PHP, Javu, C#, ASP.NET i Node.js. Za nju polaznici kažu da je sjajan spoj mladosti, lepote i znanja. Energija koju donosi na času je preko potrebna upravo onima koji žele da se prekvalifikuju u Web dizajnera ili Web programera.

 

Nikola Milosevic

Nikola Milošević

Nikola Milošević je diplomirao i specijalizirao elektrotehniku i računarstvo u užoj oblasti Internet tehnologija. Ima veliko iskustvo u oblasti savremenih web tehnologija koje je praktično realizovao u većem broju softverskih projekata. Radio je u kompanijama New Frontier Saga i Knip. Aktivno koristi: JS(React, JQ, Knockout, Durandal), HTML, CSS, PHP, .NET ASP, XML.

Nikola Mahajlovic

Nikola Mihajlović

Nikola Mihajlović je diplomirao elektrotehniku i računarstvo u užoj oblasti Internet tehnologija. Radi u visokom obrazovanju i učestvuje u realizaciji predmeta iz Web dizajna, Web programiranja i drugih Web orijentisanih jezika. Profesionalno se bavi programiranjem i radom na projektima za IT kompanije. Za njega polaznici kažu da sa njim brzo prođe čas. Na krativan način približava polaznicima nepoznate pojmove tako da ih sa lakoćom savldavaju što im omogućava da brže u bolje napreduju u radu.

Marko M. Spasojevic

Marko M. Spasojević

Marko M. Spasojević je specijalizirao na Visokoj ICT školi i završio master na Fakultetu Organizacionih nauka u Beogradu. Profesionalno se bavi objektnim i web programiranjem u softverskoj kompaniji Nul Tien koja mu omogućava stalni napredak i razvoj. Zbog svog iskustva i rada na inovativnim projektima polaznici kurseva mu se stalno vraćaju kako bi im inovirao znanje sa novim tehnologijama. Omiljen je predavač jer uči polaznike kroz diskusije preko kojih rešavaju softverske probleme. Takav način rada im širi vidike i oslobađa prostor za logička razmišljanja koja će im pomoći u bilo kom poslu.

 

Rastko Šoškić

Rastko Šoškić

Rastko Šoškić je završio Fakultet Organizacionih nauka. Trenutno radi u kompaniji Unycom/IPAN-BPM kao tim lider. Svoje bogato radno iskustvo sticao je u različitim kompanijama kao što su: IGT, Mogul Balkan, Script server development, Statistički zavod i dr. U svom radu koristi Agile i SCRUM metodologiju. Stručnjak je za prekvalifikaciju i specijalizaciju polaznika sledećih zanimanja: System/project architecture designer, Java/.NET Middleware Services Developer, ASP.NET Web developer i Systems programmer. Za njega polaznici kažu da je njegovo bogato radno iskustvo od neprocenjive vrednosti i da im je čast biti u okruženju takvog profesionalca imajući u vidu da se takvi stručnjaci teško odlučuju da prenose svoje znanje drugima.

HRISTINA BENDIĆ

HRISTINA BENDIĆ

Hristina Bendić je diplomirala računarsku tehniku i završila master studije na Fakultetu Organizacionih nauka. Dugi niz godina radila je u brokerskoj industriji, da bi se dalje usavršavala u testiranju aplikacija i došla do pozicije tim lidera QA tima u IT kompaniji TeleTrader. Za nju polaznici kažu da ima veoma bogato iskustvo u testiranju aplikacija koje ume na jednostavan način da prenese što predstavlja veliki benefit u držanju obuke na temu.

MILOŠ JOVANOVIĆ

MILOŠ JOVANOVIĆ

Miloš Jovanović je diplomirani ekonomista. Poseduje višegodišnje iskustvo na pozicijama trejdera i portfolio menadžera na inostranim berzama (prvenstveno SAD). Uspešno je izvršio prekvalifikaciju u IT sektor objedinivši znanje iz finansija i IT oblasti. Zaposlen kao Quality Assurance Analyst u kompaniji TeleTrader gde je stekao veliko iskustvo u testiranju desktop, web i mobilnih aplikacija. Za njega polaznici kažu da odlično spaja teoriju i praksu i da akcenat daje na praktičnim primerima.

 

Luka Lukic

Luka Lukić

Luka Lukić je diplomirao na Visokoj ICT školi u Beogradu. Može se reći da je njegova specijalnost razvoj Web aplikacija, a uža specijalnost rad u Back-End-u. Rad na raznim projektima donelo mu je iskustvo i u Front-End-u, a od programskih jezika najviše koristi PHP, JavaScript, Java, c#, MySql i SqlServer. Za njega polaznici kažu da je veoma temeljan, stpljiv i zainteresovan da prenese znanje na jednostavan i razumljiv način. Nijedan čas nije bez primera i radnih vežbi kao i domaćih zadataka koje obavezno pregleda i komentariše.

Uros Biberdzic

Uroš Biberdžić

Uroš Biberdžić je senior programer sa iskustvom od deset godina u radu na projektima domaćih i stranih IT kompanija. Ima iskustva u razvoju Windows aplikacija, Web aplikacija, rada u Visual Studio-u, .NET koristeći C#.NET,ASP.NET,MVC,WCF i SQL. Njegove istaknute veštine odnose se na WEB servise,REST,SAOP,XML,CSS,DOM,HTML,AJAX,JavaScript,Jqueary. Radeći u timu naučio je da koristi Agilnu metodologiju. Podjednako je efikasan u timu kao i samostalno što ga čini kompletnim predavačem sa iskustvom na svim poljima. Polaznici za njega kažu da je direktan i konkretan. Mnogo im znači iskustvo koje nosi sa sobom jer dobijaju korisne savete za bolji i efikasniji rad na projektu.