IT pričaonica
18.01.2018. od 18:00 – 19:30 časova

U četvrtak, 18. januara 2018. godine od 18:00 - 19:30 časova austrijska softverska kompanija „TeleTrader“ organizuje IT pričaonicu.


Teme konsultacija:

  • Saveti vezani za selekciju i regrutaciju kadrova

Na samom početku će vas HR menadžer, Olivera Bugarinović, upoznati sa IT kompanijom TeleTrader, otvorenim radnim mestima, uslovima zapošljavanja, ali i posavetovati oko procesa selekcije i regrutacije kadrova.

  • Automatsko testiranje softvera

Ko su Tester Developeri, čime se oni bave, zašto je ovo zanimanje traženo i kako se ono stiče objasniće vam stručnjak za automatsko testiranje softvera, Nenad Kojić i Danijela Nikitin.

  • Grafički WEB dizajn

Čime se bavi Web dizajner, kako se kreira WEB sajt i zašto je poznavanje Web dizajna osnova za sticanje zanimanja Front End i Back End Developera na jednostavnan i veoma pristupačan način objasniće vam Nikola Mihajlović i Luka Lukić.

  • Otvoreni razgovor

U poslednjem delu pričaonice, svi prisutni će dobiti priliku da individualno porazgovaraju sa predavačima, potraže savete, ali i iskoriste priliku da testiraju svoje znanje iz IT-a.


Datum: 18.01.2018. godine

Vreme: 18:00 - 19:30 časova

Mesto: TeleTrader doo ( ul. Bulevar vojvode Mišića 39, preko puta Beogradskog sajma)


Kome su konsultacije namenjene:
- svima koji su zainteresovani za usavršavanje u oblastima: Automatsko testiranje softvera i Grafički Web dizajn;
- onima koji su zainteresovani da rade u IT kompaniji TeleTrader na poziciji „Web Developer/ASP.NET

Prijave se primaju do utorka, 16. januara 2018. godine.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem kontakt forme. Budite brzi i prijavite se na vreme! Zbog ograničenog broja mesta prioritet će imati ranije pristigle prijave.

Prijavite se, čekamo Vas!